Cutia de pe hol

20160131_225527
Dupa cum am zis intr-o postare anterioara, anul asta va fi marcat de organizare. Am inceput cu holul: aici am facut un calcul simplu si sunt necesare 2 piese de mobilier: un pantofar si o cutie.

Pantofarul va fi folosit in special pentru incaltamintea care sta insirata pe la usa: papuci, incaltaminte usoara de exterior etc. Nu se preteaza pentru ghetele si bocancii din sezonul rece, dar tot e necesar.

Cutia ar avea mai multe utilizari: bancuta si loc de depozitare pentru hainele micute ale picilor. Am intors problema pe toate partile si am ajuns la aceasta alternativa: bancuta cu capac. 

Eu sunt cea cu dorintele, cu organizarea efectiva, cu cerintele, dar pana la practica intervine El: The Master of DIY, The One and Only, the Precious :). Dorintele mele se traduc asa: plan, dimensiuni, culoare, utilitate si evident buget.

Cele doua “piesulite” de mobilier au dimensiuni mai speciale…pantofarul s-ar simti confortabil la o adancime de max 15 cm iar bancuta  la o adancime de 25 cm (a iesit de 30 cm).

Zis si facut, totul aprobat. Am plecat si cautat, prin mai toate depozitele de pe langa noi :  Jysk, Kika, Mobexpert, Hornbach, Praktiker. Eram foarte optimisti ca vom gasi si ne vom intoarce victoriosi si cu banii cheltuiti, dar n-a fost sa fie…modelele erau expuse dar nu erau pe stoc. Aici despre proasta organizare a show-room-urilor cu fumuri de magazine, in alta postare mai obiectiva.

Cum cu the Master of DIY nu trebuie sa te pui, a doua zi … supriza: primesc telefon :”Sunt intr-un magazin de bricolaj…cumpar materiale pentru bancuta. Vrei din brad sau din pal? E mai frumoasa din brad lacuita!” Bucurie, bucurie…

A venit acasa, a mobilizat echipa de atac (pe cel mare si cel mic), au masurat, au taiat, au insurubat si au executat ce se vede. Inca mai avem de chituit si lacuit, dar era prea mult pentru rabdarea picilor si deja e plina de hainute.

20160131_225541

In prima dimineata a fost bataie pe ea si inca ma felicit ca am ales sa fie de 120 cm 🙂

Multumesc mult pentru asa supriza, baietii mei!

PS: daca intereseaza pe cineva dimensiunile exacte, intreb seful de santier 🙂 Stiu doar ca are o lungime de 120 cm, inaltime de 40 cm si adancime de 30 cm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *